Pallaksen kerot kutsuvat!

Pallaksen kerot kutsuvat!

7 keroa kavereiden kesken – uusi tapahtuma maaliskuun lopussa!

Renko Satu
14.3.2023

Kiinnostaako skinnailu ja luonnonvaraisilla rinteillä laskeminen? Sitä on luvassa oikein olan takaa uudessa 7 keroa kavereiden kesken -tapahtumassa. Ski touring & splitboarding -kilpailu järjestetään 25. maaliskuuta Pallaksella.

Kilpailussa on omat sarjansa suksilla laskeville ja lautailijoille. Lisäksi tarjolla on Elämyssarja ja Lajikokeilu, jotka ovat yhteiset sekä suksijoille että lautailijoille.

Kilpasarjan seitsemän keron kierrossa lähdetään matkaan Pallas Hotellilta, josta reitti kulkee Pallaskeron, Palkaskeron, Pyhäkeron, yksinäisen puun kierron, Taivaskeron, Lehmänkeron, Orotuskeron ja Laukukeron kautta takaisin Pallas Hotellille, jossa on maali. Elämyssarjassa voi valita viiden tai kolmen keron kierroksen. Lajikokeilussa skinnataan opastetusti Palkaskerolle. Samalla harjoitellaan skitouring-varusteiden käyttöä sekä skinnaus- ja laskutekniikkaa.

Tapahtumaan mahtuu 60 osallistujaa ja tuotot menevät Pallas-Yllästunturin kansallispuiston hyväksi. Maksu on 90 euroa per osallistuja. Kilpasarjoissa kolme parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi kaikkien mukana olleiden kesken arvotaan useita tuotepalkintoja.

Tapahtuman järjestää Adventure Partners yhteistyössä Sport Corner Ylläksen ja Dynafitin kanssa.